TFF'den Oğuz Sarvan Açıklaması

Futbol Federasyonu, bugün bir gazetede, ''Sarvan'a revü fırçası'' başlığı ile yayınlanan haberin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Federasyondan yapılan açıklamada, "Bugün bir gazetede, "Sarvan'a revü fırçası" başlığı ile yayınlanan haber kesinl

TFF'den Oğuz Sarvan Açıklaması

Futbol Federasyonu, bugün bir gazetede, ''Sarvan'a revü fırçası'' başlığı ile yayınlanan haberin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını bildirdi. 

Federasyondan yapılan açıklamada, "Bugün bir gazetede, "Sarvan'a revü fırçası" başlığı ile yayınlanan haber kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Haberin içeriği ile ilgili olarak, başkan Mahmut Özgener ile MHK başkanı Sarvan arasında sözkonusu konu hiçbir şekilde gündeme gelmemiş, böyle bir diyalog yaşanmamıştır.

Kamuoyunun, hiçbir kısmı doğru olmayan bu habere itibar etmemesini rica ediyoruz." ifadelerine yer verildi.
 

TFF’nin yalanladığı  habere göre, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) İzmir Şubesi'nin, Çeşme'de geleneksel olarak düzenlediği eğlencesinde gösteri yapan 'Rus Revü Kızları' kriz yarattı.

MHK yetkililerinin geceye damga vuran polis kıyafetli dansçılar ve Rus jimnastikçi ile aynı karelerde fotoğraflarının ortaya çıkması üzerine TFF Başkanı Mahmut Özgener, MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ı uyardı.

Özgener, Sarvan'a "Böyle organizasyonların kendi içinizde takibini yapmıyor musunuz? Bu camianın başında kim var? Hemen ekibini topla, bu olayları konuşun! Böyle saçmalıklar istemiyorum. Gündemde bu kadar sansasyon varken, bu kadar karışık bir dönemde uğraştığımız işlere bakın! Ben sizi nasıl savunayım?" sözleriyle uyarılarda bulundu.

SARVAN DURUMU BİLMİYOR

UEFA Avrupa Ligi'nde 24 Şubat Perşembe akşamı oynanan Sporting Lizbon-Glasgow Rangers maçının gözlemcisi olan ve Portekiz'den yeni dönmesi nedeniyle 26 Şubat Cumartesi akşamı düzenlenen baloda yer alamayan Oğuz Sarvan'ın, "Bilgim dahilinde olmadı" cevabı, Mahmut Özgener'in sinirini ikiye katladı.

 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler