TFF Hiddink için neler söyledi?

Bir süredir İngiliz basınında yer alan ve A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink için Chelseali yöneticilerin transfer teklifinde bulunacakları iddiasına TFF'den yanıt geldi. Federasyon adına İngiliz Daily Telegraph Gazetesi'ne bir açıklama yapan İle

TFF Hiddink için neler söyledi?

Bir süredir İngiliz basınında yer alan ve A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink için Chelseali yöneticilerin transfer teklifinde bulunacakları iddiasına TFF'den yanıt geldi.

Federasyon adına İngiliz Daily Telegraph Gazetesi'ne bir açıklama yapan İletişim Direktörü Türker Tozar, Hiddink'in A Milli Takım'ı çalıştırırken başka bir takımda da görev yapması gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyledi.

Tozar, geçtiğimiz hafta Ajax'ın Hiddink için yaptığı teklifin kendileri tarafından reddettiğini de söyleyerek, "Henüz geçen hafta Ajax'ın Hiddink için yaptığı teklifi reddettik. Hiddink ile Başkanımız Mahmut Özgener arasındaki kontratımız onun Milli Takım'ı çalıştırırken başka bir takımda çalışmasına izin vermiyor. Roman Abramovich gibi insanların Hiddink'i takımının başına getirmek istemesini anlayışla karşılayabiliyoruz ancak eğer onlar resmi bir teklifle karşımıza gelirlerse bu teklifi reddederiz" dedi.

Türker Tozar, Hiddink'in de kendilerine Türkiye'yi çalıştırmaya devam edeceğini söylediğini ve kendisiyle 2014 Dünya Kupası Finalleri'ne kadar çalışmak istediklerini de sözlerine ekledi.

RİJKAARD İDDİASI

Bu arada İngiliz basınının Chelsea Teknik Direktörlüğü için son iddiası, geçtiğimiz dönemde Galatasaray'ı çalıştıran Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard oldu.

Konuyla ilgili olarak Rijkaard'ın menajeri Perry Overeem'in sözlerini sayfalarına taşıyan Daily Star, Rijkaard'ın Premier Lig'den büyük bir takımdan teklif aldığını ve bunun da Chelsea olduğunu iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler