TFF bunu hep yapıyor

Süper lig'in 22. haftasında 20 Şubat 2011'de İnönü stadında oynanan Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinde şeref tribününde yaşanan olaylar medyada uzun süre konu olmuştu.Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar’ın

TFF bunu hep yapıyor

Süper lig'in 22. haftasında 20 Şubat 2011'de İnönü stadında oynanan Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinde şeref tribününde yaşanan olaylar medyada uzun süre konu olmuştu.

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar’ın elini sıkmamasıyla başlayan gerilim maçın devre arasında da devam etmişti.

Ancak en çok tartışılan olay Aziz Yıldırım ile maçın gözlemcisi Abdurrahman Arıcı arasında maç sonu yaşanan diyalog idi.

Medyada gözlemcinin Aziz Yıldırım’a olayları sorduğu iddia edildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise, yaşanan olaylara açıklık getirirken,

“Hiç kimse doğruyu söylemiyor. Ben ve gözlemci arasındaki olayı sanki oradaymış gibi yorumluyorlar. Şeref tribününde olan olaydan sonra koridorda gözlemci yanıma geldi. Bu doğru. Ancak iddia edildiği gibi olay gerçekleşmedi. Olayları sorup rapor tutmak istediğini bildirmedi. Sadece Alex'in formasını istediler. Biz de arkadaşlara sordurduk. Alex formasını Guti'ye vermiş. Bu yüzden kendilerine veremedik. Olay budur. Gözlemci maçın başından beri hep yanımızdaydı zaten.”   şeklinde konuşuyordu.

Aziz Yıldırım’dan Alex’in formasını istediği iddia edilen Abdurrahman Arıcı bugün oynanan Bucaspor – Fenerbahçe maçının gözlemcisi idi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor