TFF 1. Lig puan durumu ve maç sonuçları

TFF 1. lig'de şampiyon belli olurken küme düşen takımlar ve play-off oynayacak takımlarda belli oldu. İşte TFF 1. Lig puan durumu ve detaylar...

TFF 1. Lig puan durumu ve maç sonuçları

TFF 1. Lig'de bu akşam oynanan maçların ardından şampiyon belli oldu. Küme düşen takımlar ile Play-off oynayacak takımlarda netleşti. İşte TFF 1. Lig'de puan durumu ve detaylar.


TFF 1. Lig'in son hafta maçında Yeni Malatyaspor'u 4 - 0 yenen Sivasspor, sezonu şampiyon tamamladı.

Süper Lig'e yükselmeyi geçen hafta garantileyen iki takımın karşı karşıya geldiği maçta Sivasspor, rakibini Emre'nin 3 ve Leandrinho'nun attığı gollerle Evkur Yeni Malatyaspor'u 4-0 mağlup ederek, sezonu 62 puanla şampiyon olarak tamamladı.

PLAY-OFF'A KALANLAR

Eskişehrispor'un daha öncesinde garantilediği ply-off'a katılacak olan diğer 3 takımda belli oldu. Buna göre Boluspor, Göztepe ve Giresunspor Süper Lig'e çıkmak için mücadele verecek. TFF 1. Lig Play-Off karşılaşmalarında Eskişehirspor Giresunspor ile Boluspor Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

KÜME DÜŞENLER

Mersin İdmanyurdu'nun daha önceden küme düştüğü belli olurken son hafta maçlarının sonucuna göre Şanlıurfaspor ve Bandrmaspor da lige veda etti.

MAÇ SONUÇLARI

Sivasspor 4-0 Yeni Malatyaspor
Boluspor 4-0 Manisaspor
Gaziantep BŞB 2-1 Giresunspor
Şanlıurfaspor 2-1 Elazğıspor
Mersin idmanyurdu 2-2 Adana Demirspor
Samsunspor 0-0 Bandırmaspor
Denizlispor 1-1 Göztepe
Altınordu 3-0 Eskişehirspor

TFF 1. LİG PUAN DURUMU
TFF 1. Lig puan durumu ve maç sonuçları

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor