Texas Trabzonspor'a teşekkür etti

Bursaspor Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, İstanbul'da Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'a teşşekkür etti. Güzelsöz, "Bu şampiyonluk her iki kulübü daha da birbirine bağlayacaktır" dedi..Bursasporlu taraftarlar, dün akşam İs

Texas Trabzonspor'a teşekkür etti

Bursaspor Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, İstanbul'da Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'a teşşekkür etti. Güzelsöz, "Bu şampiyonluk her iki kulübü daha da birbirine bağlayacaktır" dedi..

Bursasporlu taraftarlar, dün akşam İstanbul'da Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor ile bordo-mavili camiaya teşekkür etti. Bursaspor Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, dün akşam Türk futbol tarihinde bir devrimin gerçekleştiğini bildirdi.

Bursaspor'un Beşiktaş'ı 2-1 yendiğini, Trabzonspor'un da İstanbul'da Fenerbahçe ile berabere kaldığını hatırlatan Güzelsöz, ''Bu sonuçlar bizi şampiyon yaptı. Tüm ülkede takımımızın şampiyonluğu büyük bir coşku ile karşılandı'' dedi.

Güzelsöz, Trabzonspor takımının dün akşam sahada kendisine yakışır bir şekilde mücadele ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:
''Anadolu'nun ilk şampiyonu olan Trabzonspor, onurlu bir mücadelenin ardından Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan 1 puanla ayrıldı. Bu şampiyonluk aslında her iki kulübü daha da birbirine bağlayacaktır. Bundan sonra her iki camia arasındaki gönül ilişkileri daha farklı olacaktır. Trabzonspor camiası Türk futbolu için büyük bir hizmet yaptı. O nedenle kendilerine teşekkür ederiz.''

Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Trabzonspor'un Süper Kupa Finali oynayacağını belirten Güzelsöz, her iki takım taraftarları arasındaki dostluğun da tüm Türkiye tarafından bu maçta daha iyi görüleceğini kaydetti.

Güzelsöz, kupa finalinde kazananın Anadolu olacağına işaret ederek, ''Kim kazanırsa kazansın Süpe Kupa Anadolu'nun olacak'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler