Tesislere yenilerini ekleyeceğiz

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Türkiye’nin spor tesisleri bakımından giderek zenginleştiğini belirterek, bu tesisleri arttırmaya devam edeceklerini, buna bağlı olarak da sporcu sayısı ile spor organizasyonlarının da artacağını söyledi. Ba

Tesislere yenilerini ekleyeceğiz

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Türkiye’nin spor tesisleri bakımından giderek zenginleştiğini belirterek, bu tesisleri arttırmaya devam edeceklerini, buna bağlı olarak da sporcu sayısı ile spor organizasyonlarının da artacağını söyledi.

 

Bakan Özak, beraberinde Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık olduğu halde Trabzon’da yapımı devam eden ve 2011’de yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nda kullanılacak olan yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

 

Türkiye’nin üzeri açılır-kapanır ve atlamalı kuleli ilk yüzme havuzunun inşaatının hızlı bir şekilde sürmesinden memnun olduğunu belirten Bakan Özak, son yıllarda artan spor tesislerine yenilerini katacaklarını söyledi.

 

Yapımına Ekim 2009’da başlanan ve yıl sonuna kadar tamamlanacak olan yüzme havuzu olimpik ölçülere sahip bulunuyor. Mevcut Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu ile bir bütünlük oluşturacak tesis bin 500 kişilik seyirci kapasitesine de sahip bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor