Terim: Yaşananlar Unutulmaz

Milli  takımlar  eski sorumlusu Fatih Terim'in, İbrahim Toraman ile Mehmet Topuz'un milli takıma yeniden çağrılmasına bir hayli şaşırdığı öğrenildi.   Terim'in  yakın çevresiyle yaptığı konuşmada, "Her iki futbolcu da bu sezon iyi oynadı. Bu görüntüleriyl

Terim: Yaşananlar Unutulmaz

Milli  takımlar  eski sorumlusu Fatih Terim'in, İbrahim Toraman ile Mehmet Topuz'un milli takıma yeniden çağrılmasına bir hayli şaşırdığı öğrenildi.

 

 Terim'in  yakın çevresiyle yaptığı konuşmada, "Her iki futbolcu da bu sezon iyi oynadı. Bu görüntüleriyle belki milli takıma seçilmeyi hak  etmiş  olabilirler. Ama geçmişte yaptıklarını unutmam mümkün değil. Kaldı ki o yaşananların hepsi Oğuz Çetin'in de gözleri önünde oldu. 

 

O dönem en büyük tepkilerden birini de Oğuz Hoca ortaya koymuştu. Milli takıma almama kararıma da destek vermişti. Şimdi onun önerisiyle milli takıma çağrılmaları bana çok ilginç geldi. Demek ki iki oyuncu da yaptıkları hatayı anladılar. Eğer bu şekildeyse o zaman mutlu olurum" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler