Tepki etki oluşturdu!

Haber61.Net'te, Trabzonspor taraftarının tepkisini dile getiren iki haberin yayınlanması ardından gündem belirledi. Haber61, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a verdiği Özel Kalem’in ve yine Erdoğa

Tepki etki oluşturdu!

Haber61.Net'te, Trabzonspor taraftarının tepkisini dile getiren iki haberin yayınlanması ardından gündem belirledi.

 

Haber61, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a verdiği Özel Kalem’in ve yine Erdoğan’ın bugün Aziz Yıldırım ve Alex’i makamında kabul etmesinin bordo-mavili camiada olumsuz karşılandığı ve şampiyonluk yolundaki bu süreçte doğru olmadığını duyurmuştu.

 

Bütün bu haberlerden çok kısa bir süre sonra, daha önceden randevu talebinde bulunan Trabzonspor’a Başbakanlıktan olumlu cevap geldi.

 

Haber61.Net’in 14:05’te, “Fener’e var da bize yok mu?” ve 14:35’te “Ama bu kadar da olur mu yani?” manşetleriyle duyurduğu haberlerinin ardından Trabzonspor’un resmi internet sitesinden görüşme teklifinin onayladığı 15:03’te kulübe bildirildi ve 15:09’da da kulübün internet sitesinden olumlu cevap ve detaylar yayınlandı.

 

SADRİ ŞENER NE DEDİ?

Konuya ilişkin görüşlerine başvurduğumuz Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, haber61.net'e “Randevu saati bize 15:00 veya 15:03 civarı bildirildi. Günü tam net değil aslında ya Pazartesi ya da Salı günü olacak. Bizim şampiyonlar ligine girmemiz kesinleştiği için görüşeceğiz başbakan ile" cevabını verdi. 

 

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

“Başkanımız Sadri Şener, Trabzon’da yapımı süren tesisler, H.Avni Aker Stadyumu’nun UEFA Şampiyonlar Ligi kriterlerine tam uyum sağlar hale gelmesi ve Akyazı Projesi’yle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret edecek.

 

Erdoğan ve Şener pazartesi günü Başkent’te bir araya gelerek yukarıdaki konuları masaya yatıracaklar.

 

Başkanımız Sadri Şener, Erdoğan’a gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür ederken, “Trabzon’un tesis zengini bir kent haline gelmesi sadece sportif anlamda değil, sosyo kültürel alanda da büyük önem taşımaktadır. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı matematiksel olarak garantilememiz, bu ligin kriterlerine uyum adına, H. Avni Aker Stadı’nda bazı zorunlu düzenlemeler yapılması ihtiyacını beraberinde getiriyor.

 

Bu ihtiyaçların tamamını Sayın Başbakan’a ileteceğiz. Kendisi de zaten başından beri bahsettiğimiz konulara son derece hassas yaklaşıyor ve Trabzon’un bir spor kenti haline gelmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu gösteren Başbakanımız’a bu vesileyle bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” açıklamasında bulundu”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor