"Teo'yu büyütmek istemiyoruz"

Spor Toto Süper Lig'de 1 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.    Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana, izinsiz olarak kenti terk eden Teofilo dışındaki tüm futbo

"Teo'yu büyütmek istemiyoruz"

Spor Toto Süper Lig'de 1 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.
    

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana, izinsiz olarak kenti terk eden Teofilo dışındaki tüm futbolcular katıldı.
    

Antrenmanı izleyen kulüp genel sekreteri Hasan Yener, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Teofilo'nun kenti izinsiz terk etmesi karşısında FİFA ve Futbol Federasyonu'nun talimatlarının bulunduğunu belirterek, ''Teofilo'ya gerekli yaptırımlar uygulanacak. Bu konuyu çok büyütmek de istemiyoruz. Kurallar neyi gerektiriyorsa, Teofilo için uygulanacak'' dedi. 
Teofilo'nun satılmasının daha sonraki bir aşama olduğunu ifade eden Yener, şu anda mevcut sorunun çözümünün ne olması gerektiği konusundaki tespitleri yaptıklarını kaydetti. 
Sezon başından bu yana iyi bir kadrolarının bulunduğunu söylediklerini dile getiren Yener, şöyle devam etti:
    

''Bu yıl çok iyi bir teknik kadromuz var. Güneş'in önderliğinde mükemmel bir ekip. Türkiye'nin en iyi kadrolarından birine sahibiz. Futbolcu kadromuz ve teknik kadromuzun da uyumu iyi olunca, bu yönetim de başkanımızın gayretleriyle örtüşünce tabii ki sonuçlar da haklı olarak geldi. Hiçbir şey tesadüf değil, çalışırsanız ve yapılması gerekenleri yaparsanız sonuca ulaşırsınız. Bundan sonra da bu kararlılığımızı, istikrarımızı korumak istiyoruz.''
    

Yener, bu sezon ligde Anadolu takımlarının başarılı bir grafik sergilemesine ilişkin ise ''Bugün ligde ilk 3 sırayı Anadolu takımları alıyor. Ama yarın ne olacağı konusunda şu anda bir şey söylemek zor. Fakat şu bir gerçek, Anadolu takımları giderek seslerini duyurmaya başladılar'' dedi.
    

Konyaspor, Galatasaray ve Bursaspor maçlarıyla birlikte zor bir sürece girdiklerini kaydeden Yener, ''Öncelikle Konyaspor maçını düşünüyoruz. Amacımız bu maçtan da 3 puanla ayrılmak. Dediğim gibi bütün maçları kazanma düşüncesiyle yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler