Teo'ya kapılar kapandı!

Trabzonspor'dan kaçarak İstanbul'a giden ancak oradan ülkesine gitmekte zorluk yaşayan Teofilo Gutierrez'e bir tepki de ülkesinin milli takım sorumlusu Eduardo Lara'dan geldi. Lara, Teofilo'ya "Yaptığın yanlış. Böyle yaparak bir yere varamazsın. Futbol oy

Teo'ya kapılar kapandı!

Trabzonspor'dan kaçarak İstanbul'a giden ancak oradan ülkesine gitmekte zorluk yaşayan Teofilo Gutierrez'e bir tepki de ülkesinin milli takım sorumlusu Eduardo Lara'dan geldi. Lara, Teofilo'ya "Yaptığın yanlış. Böyle yaparak bir yere varamazsın. Futbol oynamadığın sürece milli takıma gelmen zor olur. Bu hatadan geri dön" dediği öğrenildi.

İzinsiz olarak Trabzon'u terk etmesinin ardından gündemden düşmeyen Teofilo Gutierrez, ardı ardına yaptığı açıklamalarda çelişkili ifadeler kullanmayı sürdürüyor. Davranışları dolayısıyla tepki çeken golcü oyuncuya bir tepki de Kolombiya Milli Takım Sorumlusu Eduardo Lara'dan geldi.
Kolombiya Milli Takımı'nın 8 Ekim'de Ekvador ve 12 Ekim'de Amerika ile oynadığı maçların kadrosuna davet eden Lara, golcü oyuncuya söz konusu maçlarda az forma şansı verse de performansından memnun kalmıştı. Teofilo'nun Trabzon'u izinsiz olarak terk etmesine bir anlam veremeyen Lara, golcü oyuncuyu arayarak tepkisini dile getirdi. Trabzonspor ve oyuncunun menajeri ile düşüncelerini paylayşan Lara'nın, Teofilo'ya, "Yaptığın yanlış. Böyle yaparak bir yere varamazsın. Futbol oynamadığın sürece milli takıma
gelmen zor olur. Bu hatadan geri dön. Haksız durumdasın. Milli takımda yeni bir başlangıç yaparken bunun kapısını şimdiden kapatma" dediği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor