TEO'nun aklını kim çeldi!

Trabzonspor'da aradığı huzuru bir türlü bulamayan ve sıkıntılı günler geçiren Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez'in şehri izinsiz olarak terk etmesi Bordo-mavili camiada şok etkisi yaparken, golcü oyuncunun aklını İspanya takımlarından Deportivo La Coru

TEO'nun aklını kim çeldi!

Trabzonspor'da aradığı huzuru bir türlü bulamayan ve sıkıntılı günler geçiren Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez'in şehri izinsiz olarak terk etmesi Bordo-mavili camiada şok etkisi yaparken, golcü oyuncunun aklını İspanya takımlarından Deportivo La Coruna'nın çeldiği öğrenildi.

Trabzon'nun Şana mevkiinde kulübün kendisine tahsis ettiği villada oturan Teofilo Gutierrez, sabah erken saatlerde eşi ve çocuklarıyla birlikte kendisine ait olan eşyaları alarak Trabzon'dan, İstanbul'a hareket etti. Evde hiç bir malzeme bırakmayan Kolombiyalı oyuncuyu ikna çabaları ise işi yaramadı. Evinin anahtarını bekçi kulübesine bırakan Teofilo, izinsiz olarak şehirden ayrıldı.

Kolombiya Milli Takımı'na çağırılmasının ardından ülkesine giden ancak buradan geç dönen Teofilo, teknik direktör Şenol Güneş tarafından Gençlerbirliği maç kadrosuna alınmadı. Trabzon'da aradığı huzuru bir türlü bulamayan ve sürekli olarak yanlızlık hissettiğini söyleyen Kolombiyalı oyuncu, hiç kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini ve sürekli tek başına hareket etmesinden ötürü zorluk yaşadığını yakın çevresiyle paylaştığı ifade edildi.

EŞİ TEDİRGİN ETTİ
Başından iki kez evlilik geçen Teofilo'nun şimdiki eşinin Trabzon'a gelmesinden sonra nefes darlığı gibi şikayetlerde bulunduğu ve hastanede bir kaç kez tedavi gördüğü öğrenildi. Eşinin Trabzon'da huzursuz olması Teofilo üzerine büyük bir etki yaparken, golcü oyuncunun ilk eşinde olduğu gibi ikinci eşini kaybetmek istemediği ve oyuncunun bu yüzden tedirginlik yaşadığı belirtiliyor.

DEPORTIVO AKLINI ÇELDİ
Teofilo'nun komşularına sürekli mutlu olmadığını ve İspanya'ya gideceğini söylediği belirtildi. "Teo gol İspanya'ya transfer" gibi ifadeler kullanan golcü oyuncunun, İspanya Lig'inde şu anda 19. sırada bulanan Deportivo La Coruna Kulübü'nün ismini andığı ifade edildi.

Teofilo, ülkesinin milli takım kampına gitmesinin ardından Trabzonspor ile olan iplerini de kopardı. Kolombiya A Milli Takımı'nın 8 Ekim'de Ekvador ve 12 Ekim'de Amerika ile oynadığı maçlara davet edilen Kolombiyalı oyuncu için kopma noktası bu dönemden sonra başladı. Trabzon'dan ayrılmayı kafasına koyan Kolombiyalı oyuncuyu Trabzonspor yönetimi ise ikna edebilmek için yoğun bir çaba harcıyor. İstanbul'da olduğu öğrenilen golcü oyuncunun, İspanya'ya gidecek olan uçak saatini beklediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor