Teofilo'dan gollü açılış

Trabzonspor’dan Arjantin’in Racing Club ekibine transfer olan Teofilo Gutierrez, dün oynanan Son Lorenzo-Racin Club maçında takımının galibiyetinde en önemli rolü üstlendi. Yeni takımında çıkış yakalamak istediği her defasında dile getiren Teofilo, dünkü

Teofilo'dan gollü açılış

Trabzonspor’dan Arjantin’in Racing Club ekibine transfer olan Teofilo Gutierrez, dün oynanan Son Lorenzo-Racin Club maçında takımının galibiyetinde en önemli rolü üstlendi. Yeni takımında çıkış yakalamak istediği her defasında dile getiren Teofilo, dünkü maçta fileleri 2 kez havalandırarak takımının galip gelmesini sağladı.

 

Maç sonu açıklama yapan Teofilo Gutierrez, “Burada kendimi kanıtlamaya hazırım. Yeni takımım benim için yeni başlangıçlar demek. Gerçekten güzel bir maç oldu ve 2 gol attığım için ayrıca mutluyum. Racing ile önemli başarılara imza atmak istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler