Teofilo'dan beklentilerimiz yüksek

Kolombiyalı futbolcu kendisine şu ana kadar verilen hiçbir şansı değerlendiremezken, önceki günkü 90 dakikada yakaladığı mutlak gollük fırsatları kaçırınca eleştirilerden kurtulamadı.Güneş’in, “Avrupa görmemiş bir oyuncunun sıkıntısını yaşıyor. Ama sıkınt

Teofilo'dan beklentilerimiz yüksek

Kolombiyalı futbolcu kendisine şu ana kadar verilen hiçbir şansı değerlendiremezken, önceki günkü 90 dakikada yakaladığı mutlak gollük fırsatları kaçırınca eleştirilerden kurtulamadı.

Güneş’in, “Avrupa görmemiş bir oyuncunun sıkıntısını yaşıyor. Ama sıkıntı yaşamamak için daha fazla çalışması gerekir” dediği golcü için Başkan Sadri Şener ise şu yorumu yaptı: Onu izleme komitemiz ve diğer isimler defalarca izledi, en çok da Şota... Bizde işler hep böyle yürür, transferi yönetim değil teknik heyet yapar. Teofilo’dan beklentilerimiz yüksek, umarım düzelir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler