Teofilo’da SON DAKİKA

Trabzonspor’un Kolombiya’dan transfer ettiği ve geçtiğimiz aylarda izin almadan ülkesine giden ve çeşitli nedenlerden dönmeyen futbolcusu Teofilo’ya Racing kulübü talip olmuştu. Teofilo’ya 1 milyon 800 bin dolar teklifle gelen Racing, Trabzonspor kulübüne

Teofilo’da SON DAKİKA

Trabzonspor’un Kolombiya’dan transfer ettiği ve geçtiğimiz aylarda izin almadan ülkesine giden ve çeşitli nedenlerden dönmeyen futbolcusu Teofilo’ya Racing kulübü talip olmuştu.

Teofilo’ya 1 milyon 800 bin dolar teklifle gelen Racing, Trabzonspor kulübüne teminat mektubunu göndermedi. Ancak Teofilo için teklif ettikleri 1 milyon 800 bin doların, 1 milyon dolarını peşin olarak yatırdı. Kalan 800 bin doları ise 2 çek halinde Trabzonspor’a ödeyeceği öğrenildi. Ayrıca Teofilo’nun başka bir kulübe satılması durumunda Trabzonspor’un %20 komisyon alacağı bildirildi. Böylelikle Teofilo defteri Trabzonspor için kapanmış oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor