Teofilo konusunda ne dedi?

GALATASARAY GALİBİYETİNİ ABARTMAMAK GEREKİRRadyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Karaman, Galatasaray galibiyetinin abartılmasını doğru bulmadığını belirterek, "Galatasaray'a karşı iyi bir misafirperverlik yaptığımızı düşünüyoruz. Be

Teofilo konusunda ne dedi?

GALATASARAY GALİBİYETİNİ ABARTMAMAK GEREKİR

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Karaman, Galatasaray galibiyetinin abartılmasını doğru bulmadığını belirterek, "Galatasaray'a karşı iyi bir misafirperverlik yaptığımızı düşünüyoruz. Bence, dostluğun ve futbolun güzelliklerinin ön plana çıktığı bir maçtı. Son maçı biz kazandık, bu durumu böyle değerlendirmek gerekiyor. Biz Galatasaray'ı öncesinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yendik; ama daha önceki dönemlerde de bu takımlar bize yendiler. Glibiyeti abartmamak gerekir. Biz galibiyetimizin fazla abartılmasını doğru bulmuyorum" dedi.

DAHA ÇOK POZİSYON BULAN KAZANIR DİYE BİR KURAL YOK, BULDUĞUNU DEĞERLENDİREN KAZANIR

Ünal Karaman, "maçın hakkı beraberlikti" şeklindeki görüşe ise karşı olduğunu şu sözlerle ifade etti: "Galatasaray, yeni teknik heyetiyle çıkış içerisinde olan bir takım, saha içerisinde diri duran bir takım. Kesinlikle saygıyı hak eden bir kapi. Ama biz maçı çok dengeli oynadık. Stratejik davrandık; çünkü belli bir güce karşı mücadele ediyorsunuz. Galatasaray, mağlup oldu; ama kötü mücadele etmedi. Bundan sonraki maçlarda çıkış içerisinde olacaklardır. Kendilerine başarılar diliyoruz. Daha çok pozisyon bulan takım maçı kazanır diye bir kural yok. Bulduğunu değerlendiren takım, kazanır. Biz şampiyonluğu kaybettiğimiz sezon Vanspor'a karşı 19 pozisyon bulduk, onların yarım pozisyonu var; ama kazandılar ve biz şampiyonluğu kaybettik. Maçın hakkı beraberlikti şeklindeki görüşe saygı duyup duymadığım bu ifademden çıkartılmalı."

BURSA'DAN 3 PUANLA DÖNECEĞİZ

Bursaspor maçına da değinen Karaman, "Bursaspor, iki yıldır saygı duyulacak bir performans sergiliyor. İyi futbol oynayan iki takımın maçı çok mücadeleci olacak. Ama bizim tüm planlarımızı kazanmak için yaptık. Bursa'dan galibiyetle ayrılmayı düşünüyoruz" dedi.

TEOFILO'NUN GİDİŞİNDEN HABERİMİZ OLMADI, GELİŞİ NE ZAMAN ONU DA BİLMİYORUZ!

Başkan Sadri Şener'in"Teofilo konusunda kararı teknik heyetimiz verecek" sözünü hatırlattığımız Ünal Karaman, eğer dönerse Teofilo'yu anlayıp dinlemeye çalışacaklarını ve teknik heyet olarak bir karara varacaklarını belirterek, "Teofilo'nun gidişinden haberimiz olmadı, gelişinden de çok ciddi manada haberimiz yok. Geleceği gün, tarihten haberimiz yok. Trabzonspor'da her konu kendi içerisinde değerlerdirilir. Âkil insanlar bu konuda gerekeni yapacaktır. Gelirse gerektiği şekilde davranırız. Biz hiçbir oyuncumuza negatif davranmayız; ama gidişinden haberimiz olmadı, gelişi ne zaman bilmiyoruz. Bir gelsin bakalım, en azından konuşup, kendisini anladıktan sonra Trabzonspor doğruları içerisinde teknik heyet olarak bir karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler