Teofilo Gutierrez'e ceza yolda

Beşiktaş maçında rakibine yumruk attığı için kırmızı kart görerek hocası Şenol Güneş’i çıldırtan ve ardından özür dileyerek gönül almaya çalışan Teofilo, o dönem ekstra ceza almaktan kurtulmuştu. Ancak Kolombiyalı futbolcu, şansını zorladı, cezayı da adet

Teofilo Gutierrez'e ceza yolda

Beşiktaş maçında rakibine yumruk attığı için kırmızı kart görerek hocası Şenol Güneş’i çıldırtan ve ardından özür dileyerek gönül almaya çalışan Teofilo, o dönem ekstra ceza almaktan kurtulmuştu. Ancak Kolombiyalı futbolcu, şansını zorladı, cezayı da adeta kendi isteğiyle kestirdi. Ülkesinden uçak kaçırdığı gerekçesiyle geç dönen golcüye hem Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kart hem de bu gecikme sebebiyle para cezası verileceği öğrenildi. Bu konuda teknik direktör Şenol Güneş’in talebini göz önünde bulunduran yönetim böylece bu tip durumlara taviz verilmeyeceğini ispatlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor