Teofilo coştu bir kere!

Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Arjantin’in Racing Kulubü’ne transfer olan Teofilo Gutierrez bu haftayı da boş geçmedi.Racing Club’ün kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Olimpo’yu 4-3 yendiği maçta Teo takımının 4. golünü atarak takımını galibiyete

Teofilo coştu bir kere!

Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Arjantin’in Racing Kulubü’ne transfer olan Teofilo Gutierrez bu haftayı da boş geçmedi.

Racing Club’ün kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Olimpo’yu 4-3 yendiği maçta Teo takımının 4. golünü atarak takımını galibiyete taşıdı.

Ligin güçlü ekibi Olimpo karşısında ilk yarıyı 3-0 önde bitiren Racing Clüb ikinci yarının 47. dakikasında Kolombiyalı futbolcu Teofilo’nun attığı golle skoru 4-0 yaptı.

4.golün ardından kendini bırakan ve performansı düşen Racing, ikinci yarıda Olimpo’dan 3 gol yedi. Maç 4-3 sona erdi.

Takımını galibiyete taşıyan golü atan Teofilo, 62 dakika kaldığı oyunda etkili bir performans göstererek geçen haftaki Arjan basının gündemine oturdu.

4. haftası oynanan Arjantin Clausura liginde Racing club 9 puanla averajla 2. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor