Teofilo Belirsizliği

Türk basınında  Çarşamba günü Türkiye döneceği haberleri çıkan Kolombiya’lı futbolcu Teofilo Gutierrez’in babası bu haberleri yalanladı.haber61.net dış haberler servisinin araştırmasına göre Teo filo bir süre daha Kolombiya'da kalacak.Kolombiyalı oyuncunu

Teofilo Belirsizliği

Türk basınında  Çarşamba günü Türkiye döneceği haberleri çıkan Kolombiya’lı futbolcu Teofilo Gutierrez’in babası bu haberleri yalanladı.

haber61.net dış haberler servisinin araştırmasına göre Teo filo bir süre daha Kolombiya'da kalacak.

Kolombiyalı oyuncunun babası,Teofilo'nun stres ve anksiyete problemleri nedeniyle bir süre daha Kolambiya’da kalacağına açıkladı.

Türkiye’ye dönerek Antrenör Şenol Güneş ile bir görüşme yapması beklenenTeo’nun gelişi ertelendi. Kolombiya’lı oyuncunun tedavisinin uzaması nedeniyle bir süre daha ülkesinde kalacağı örenilirken bunun için bir cezasının olduğunun da bilindiği ifade edildi.  

Teofilo’nun babası Türk basınında Teo’nun Çarşamba günü Türkiye’ye döneceği haberlerine açıklık getirerek "Geçen hafta ki durumunda düzelme var. Çarşamba günü Türkiye’de olacağı söylendi ama ben şuan tam olarak ne durumda olduğunu bilmiyorum. Teo’nun yarın Türkiye’de olacağı doğru değil. Oğlum hala  bir doktor kontrolünde.Ben bu haberi kimin verdiğini  bilmiyorum.  Doktor’un Türkiye’de onla birlikte olması mümkün ise değerlendirme yapılır. Ancak bu çok zor gözüküyor. Çünkü Teo hala tedavi görüyor. “ dedi.

Oyuncunun babası Teo’nun vatandaşı Pino’nun oynadığı Galatasaray’ın Trabzonspor’a 2-0 yenilerek mağlup olduğunu bildiklerini de sözlerine ekleyerek"Türk Süper Lig yeni lideri Galatasaray'ı hafta sonu 2-0 mağlup eden Trabzonspor oldu. Bunu biliyoruz. Halen tedavisi devam ediyor. Teofilo‘nun ne zaman Trabzon’a döneceği ise belli değil. ”dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor