Teo ya dönecek ya da bırakacak

Trabzon'dan izinsiz olarak ayrılarak ülkesine giden Kolombiyalı futbolcu Teofilo Gutierreze ağır ceza geliyor.  Kolombiyalı futbolcunun bu davranışına ateş püsküren Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, yaptığı açıklamada, "Biz ne uğraşlar vererek bu tran

Teo ya dönecek ya da bırakacak

Trabzon'dan izinsiz olarak ayrılarak ülkesine giden Kolombiyalı futbolcu Teofilo Gutierreze ağır ceza geliyor.

 

Kolombiyalı futbolcunun bu davranışına ateş püsküren Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, yaptığı açıklamada, "Biz ne uğraşlar vererek bu transferi gerçekleştirdik. Ama Teofilo'nun aklı hiç burada olmadı. Onu kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Ya adam gibi topunu oynayacak, yada futbolu bırakacak" ifadelerini kullandı.

 

KİRALIK ŞARTINA BAKIN

Mali Sayman Aksu, Teofilo'yu sezon başında  kiralık olarak başka bir takıma vermeyi düşündüklerini de belirterek, "Teofilo  bunu kabul etti,ama  sadece büyük takımlara kiralık olarak gitmek istiyordu. Bizde bunun mümkün olmadığını söyleyince yine huzursuzluk çıkardı. Sahada yığılırım hiçbir şey yapamam" dedi.

 

PROFİLO DENİLMESİNE KIZMIŞ!

Kolombiyalı oyuncunun gol atamadığı dönemlerde kendisine takılan, "Teofilo değil Profilo' benzetmesine çok kızdığı da belirtildi. Huzursuzluk çıkarmasının ana nedenlerinden birinin de bu olduğu ve Umut'la yaşadığı rekabette geri kalmaktan çekindiği belirtildi.

 

EŞİYLE TRABZON YÜZÜNDEN TARTIŞTI

 

Transfer olduğu ilk günden itibaren sürekli olarak eşinin ve çocuklarının Trabzon'a uyum sağlayamadığını ileri süren Teofilo'nun, bu açıklamalarının da doğru olmadığı belirtildi. Teofilo'nun eşi Ceimis Collante komşularına, 'Ben ve çocuklarım Trabzon'da mutluyuz" dediği ve bunu öğrenen Teofilo'nun da eşiyle tartıştığı belirtildi. 'Neden Trabzon'da mutluyum' diyorsun diye eşini azarlayan Teofilo'nun, Trabzon'dan ayrılmayı düşündüğü ve bu yüzden sürekli pürüz çıkardığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor