Teo ve Alanzinho açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçı öncesi ülkesine giden Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez'in gelecek sezon takımla birlikte olacağını belirterek, Brezilyalı oyuncu Alanzinho hakkında da konuştu.Trabzonspor yeni sezonda güçlü bir

Teo ve Alanzinho açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçı öncesi ülkesine giden Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez'in gelecek sezon takımla birlikte olacağını belirterek, Brezilyalı oyuncu Alanzinho hakkında da konuştu.

Trabzonspor yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için yaptığı araştırmaların sonunda elde ettiği verilere dayanarak transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde sürdürürken, teknik patron Şenol Güneş ise mevcut kadrosunda yer alan oyunculara da çok güveniyor. Elindeki malzemeyi, yapacağı transferlerle harmanlamak isteyen deneyimli teknik adam transferde hataya yer vermemek için yoğun bir çalışmanını içine girdi. Takımına 28 Haziran'a kadar izin veren Güneş'in kendi ise alınması planlanan oyuncularaüzerinde yoğunlaştı.

Fenerbahçe maçı öncesi ülkesine giden Kolombiyalı oyuncu Tefofilo Gutierrez'in gelecek sezon takımda olup-olmayacağı yönünde yapılan eleştirilere ise teknik direktör Şenol Güneş açıklık getirdi. Teofilo'nun gelecek sezon takımla birlikte olacağını belirten deneyimli teknik adam, "Teofilo geldiği günden bu yana bir türlü istenilen performansı gösteremedi. Bazı uyumsuzlukları oldu. Takımında sürekli oynamış ve gol atmış bir oyuncu olarak burada ülkesindeki rahatlığı görmek istedi. Hem gol atamadı hem de kadroya giremedi. Bu yüzden sıkıntıları oldu. Ancak bu sorunlarını çalışa çalışa, zamanla atlatacaktır. Futbol anlayışı iyi ama takımla tam birleşemedi. Saha dışındaki bazı nedenler, ailevi nedenler takımla tam olarak birleşmesini engelledi. Fizik olarak da tam hazır değil. Bu yıl ona bir tecrübe oldu. Ülkesine giderken de kendisiyle görüştüm. Gelecek sezon çok çalışacağını ve daha iyi olacağını söyledi. Eğer çok çalışırsa oynar. Çalışmazsa başka biri oynar" dedi.
Takımın yıldız oyuncusu Alanzinho'dan gelecek yıl üst düzey bir performans sergilemesini beklediğini belirten Güneş, "Alanzinho benim beklentilerimin altında oynadı. Benim düşündüğün Alanzino bu değil. Ondan gelecek sezon çok daha iyi bir performans sergilemesini bekliyorum. İleri uca yakın oynayan bir oyuncu ama bu sezon 2 gol atabildi. Onun gibi bir oyuncunun bir sezonda en az 10 gol atması gerekiyor. Gelecek sezon bu performansı ondan bekliyorum" şeklinde konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMALARI
Oyuncu tespitlerini lig bitmeden yapan Trabzonspor, belirlediği isimlerini kapısını çalmaya başladı. Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmanın planlaranı yapan Karadeniz ekibi, ilk olarak stoper ve forvet hattında belirlediği isimlerle pazarlık yapmaya başlarken kamp dönemine bu oyuncuları yetiştirmeyi hedefliyor.

Bordo-mavili kulübün gündemini ilk planda forvet oyuncusu Marko Panteliç ile stoper Arkadiusz Glawacki alırken, Junior Diaz, Hali Altıntop, Semih Şentürk, Necati Ateş, Vederson, Çağlar Birinci veKoray Çölgeçen gibi isimlerinde listede olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler