Teo için Caldas'ta son raund

Trabzonspor baş ağrısı Teofilo'dan nihayet kurtuluyor. Kolambiya kulübü Once Caldas bu futbolcu için resmi teklifi yaptı. İki kulüp arasında ile büyük oranda anlaşma sağlandığı  ve transfere son noktayı koymak için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.3.5 MİLYO

Teo için Caldas'ta son raund

Trabzonspor baş ağrısı Teofilo'dan nihayet kurtuluyor. Kolambiya kulübü Once Caldas bu futbolcu için resmi teklifi yaptı. İki kulüp arasında ile büyük oranda anlaşma sağlandığı  ve transfere son noktayı koymak için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

3.5 MİLYON DOLAR

Trabzonspor yönetimi Teofilo için resmi teklifde bulunan Teofilo Gutirrez için bu kulüpten 3,5 milyonr dolar bonservis bedeli talep etti. Bordo mavililer bu futbolcuyu Kolombiya kulübü Atletico Junior, kulübünden 3 milyon 200 bin dolar bonservis bedeli karşılığı transfer etmişti.Bu satış gerçekleşirse Trabzonspor Teo'dan 300 bin dolar kar edecek.

SORUN TEMİNAT MEKTUBUNDA

Trabzonspor Kolombiya ligi şampiyonu Once Caldas kulübü ile Teofilo Gutierrez için pazarlaklarını sürdürken transferin geçikmesinde teminat mektubunun sorun olduğu öğrenildi. Bordo mavilmiler Once Caldas kulübünden bsanka teminatı isterken Kolambiyea kulübünün teminatı göndermesi halinde transfer gerçekleşyecek.TÜeo transferini bu akşam saatlerine kadar bitmesi bekleniyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Nevzat Şakar, “Transfer görüşmeleri devam ediyor. Büyük bir gelişme kaydedildi. Bizim isteklerimiz kabul edilirse transfer gerçekleşir. Biz bu oyuncuya ne kadar verdiysek onlardan da aynısını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler