Tekke: Trabzon şampiyondur

Beşiktaş’tan olaylı bir şekilde ayrılarak Ankaragücü’ne transfer olan Fatih Tekke, Trabzonspor’un bu yıl şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inandığını söyledi. Telegol'e katılan Fatih Tekke önemli açıklamalarda bulundu. Tekke, “Trabzonspor'da A takıma çıkt

Tekke: Trabzon şampiyondur

Beşiktaş’tan olaylı bir şekilde ayrılarak Ankaragücü’ne transfer olan Fatih Tekke, Trabzonspor’un bu yıl şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inandığını söyledi.

 

Telegol'e katılan Fatih Tekke önemli açıklamalarda bulundu. Tekke, “Trabzonspor'da A takıma çıktığımda çok ağlamıştım. Şenol hocanın damadı diyorlardı ozamanlar halbuki böyle bir şey yok tabiî ki. Trabzonspor bu sene inanılmaz dengeli oynayan bir takım. Trabzonspor’da şöyle bir kötü yanımız var camia olarak en ufak bir şeyde hemen yıkılabiliyor. Bence onların bu sene ipi göğüsleyeceklerini inanıyorum üç büyüklere yenilmezlerse" dedi.

 

BEN ÇOK İYİ BİR GOLCÜ DEĞİLİM

Tekke, “Ben iyi bir golcü değilim bir, Hakan abi (Hakan Şükür) çok iyi bir golcü değil iki (gülüyor) Bir oyuncunun gölgesinde kalmayı asla kabul edecek bir yapım yok. Milli takımlar konusunda bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor