Tekke: Beni ciddiye almadılar

Sezon başında Beşiktaş'a gelen ama Bernd Schuster ile yaşadığı kavga sonrası yedek kulübesine mahkum olan, devre arasında da Ankaragücü'ne giden Fatih Tekke içini döktü.Schuster'i eleştiri bombardımanına tutan Tekke, "Schuster iyi bir insan değil. Beşikta

Tekke: Beni ciddiye almadılar

Sezon başında Beşiktaş'a gelen ama Bernd Schuster ile yaşadığı kavga sonrası yedek kulübesine mahkum olan, devre arasında da Ankaragücü'ne giden Fatih Tekke içini döktü.

Schuster'i eleştiri bombardımanına tutan Tekke, "Schuster iyi bir insan değil. Beşiktaşlılar ve Türk futbolu adına önemli bir olay ama geç de kalınmış bir şey. Bu kadar hata yapan Türk hocanın arkasında durulmuyor" dedi.

'BEŞİKTAŞ'TA BENİ CİDDİYE ALMADILAR'
Tekke, "Beşiktaş'ta söylediklerimi fazla ciddiye almadılar. Orada kafalara şu geliyordu sanırım Fatih Tekke diyince iyi golcü ikinci sırada da agresif biri. Ama Beşiktaş'ta yaşadığım sürece hiç bir sorun yaşatmadım" diye konuştu.

Tekke, "Schuster'ın saygısız tavırlarına kayıtsız kalamazdım" diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor