Tayfun: 'Formamı çok özlemiştim!'

Trabzonspor'da uzun bir sakatlık döneminin ardından Antalya kampında başarılı bir performans gösteren ve teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başaran Tayfun Cora, formasını çok özlediğini söyledi. Tayfun, takımın ligde bulunduğu konumun mutluluk

Tayfun: 'Formamı çok özlemiştim!'

Trabzonspor'da uzun bir sakatlık döneminin ardından Antalya kampında başarılı bir performans gösteren ve teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başaran Tayfun Cora, formasını çok özlediğini söyledi. Tayfun, takımın ligde bulunduğu konumun mutluluk verici olduğunu belirterek, "İnşallah sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırırız ve bunda da benim bir katkım olur. Şu anda takımdaki tüm futbolcuların performansı üst düzeyde. Bu kadro içerisinde bende kendime yer açmak istiyorum. Bunun için çok fazla çalışmam gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor