Tayfun Cora'nın forma özlemi

Uzun süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Tayfun Cora, formasını çok özlediğini vurguladı.Yaşadığı sakatlığın kendisini ilk zamanlarda çok etkilediğini belirten deneyimli oyuncu, “Ancak zamanla buna alışmak zorunda olduğumu düşündüm. Formama bi

Tayfun Cora'nın forma özlemi

Uzun süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Tayfun Cora, formasını çok özlediğini vurguladı.

Yaşadığı sakatlığın kendisini ilk zamanlarda çok etkilediğini belirten deneyimli oyuncu, “Ancak zamanla buna alışmak zorunda olduğumu düşündüm. Formama biran önce ulaşabilmek için doktorumun verdiği program doğrultusunda tedavimi ve çalışmalarımı yoğun şekilde sürdürüyorum. Günde 2 ile 4 saat arasında salonda ve sahada kondisyon çalışması yapıyorum. Davraz kampında takımla birlikte koşulara başlayacağım ancak topla çalışmam oradaki durumuma göre belli olacak” dedi.

Formasını çok özlediğini dile getiren Tayfun, “Futbolu çok seviyorum. Yeşil sahaları, futbol topunu ve formamı çok özledim. Arkadaşlarımla birlikte mücadele etmenin, taraftarlarımızla kucaklaşmanın, galibiyet sevinçlerinin hasretini yaşıyorum. Biran önce iyileşip yeni sezonda takımdaki yerimi almak istiyorum” diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası’nın kazanılmasının kendisini sevince boğduğunu ifade eden Tayfun, “Böyle bir başarıya hem bizim, hem taraftarlarımızın hem de camiamızın çok ihtiyacı vardı. Zaten kupa sonrası taraftarlarımızın sevinci görülmeye değerdi. Böyle bir başarıyı elde etmenin ayrı bir önemi daha var. Biz Trabzonlu oyuncular olarak kupa şampiyonluğunun ya da lig şampiyonluğunun ne demek olduğunu gayet iyi biliyoruz. Ancak kadromuzda bulunan yabancı oyuncuların başarı durumunda neler olacağını görmesi iyi oldu. Kupa şampiyonluğunda böyle bir coşku yaşanıyorsa, şampiyonluk durumunda neler olacağını onlar da tahmin edemiyorlar” yorumunu yaptı.

Şenol hocanın takım üzerinde çok ciddi bir etkisinin olduğunu belirten Tayfun, sözlerini şöyle sürdürdü; “Şenol Hocanın Trabzon'u ve Trabzonspor'u ne kadar iyi tanıdığını biliyoruz. Futbolcularla diyalogu da üst seviyede. Herkesin derdini dinleyip ona göre çözümler üretiyor. Onun göreve gelişinden sonra takımdaki tüm oyuncuların kendilerine olan güvenlerinin arttığını söyleyebilirim. Her oyuncuyla aynı derecede ilgilenmesi, futbolcular için bulunmaz bir yaklaşımdır. Bu da ciddi bir rekabet ortamının oluşmasını sağladı. Rekabet de bizim gerçekleştirdiğimiz çıkışın arkasında yatan faktördü”

Gelecek sezon zirvede olmak istediklerini dile getiren Tayfun, “Bu yıl Bursaspor önemli bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. Gelecek sezon Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’le birlikte bu hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum. İyi bir kadromuz var. Yapılacak takviyelerle birlikte çok daha iyi durama gelebiliriz” dedi.

Evliliğin kendisini olumlu etkilediğini söyleyen Tayfun, “Evlendikten sonra hayatım iyice düzene girdi. Evliliğin yararlarından hep bahsedilirdi, ben şimdi bunu daha iyi anlıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler