'Tatmin edici bir cevap bekliyorum'

Açıklamasında özellikle UEFA’dan tatmin edici bir izah beklediklerini kaydeden Şener, “Bu işlere ya Platini karışıyor ya da Şenes Erzik hiç karışmıyor” ifadesini kullandı.Kendilerinin başta Ersan Martin davası olmak üzere 4 yıldır karar bekleyen dosyaları

'Tatmin edici bir cevap bekliyorum'

Açıklamasında özellikle UEFA’dan tatmin edici bir izah beklediklerini kaydeden Şener, “Bu işlere ya Platini karışıyor ya da Şenes Erzik hiç karışmıyor” ifadesini kullandı.

Kendilerinin başta Ersan Martin davası olmak üzere 4 yıldır karar bekleyen dosyalarının bulunduğuna işaret eden Başkan Şener şunları söyledi: “Bu konuda Şener Erzik’ten tatmin edici bir cevap beliyorum. Bu cevap telefonda falan olmaz yazılı bir izah olmalı. Bizim dosyalarımız yıllarca beklerken Sylva konusunda bu kadar çabuk karar verilmesi üstelik CAS sürecinin de tamamlanması kabul edilebilir bir durum değildir” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor