tarıkbuğra'dan Şener'e teşekkür

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in haber61.net’de okuduğu bir yorumla ilgili yöneticilere bu taraftarı bulun talimatı vermesi ardından Trabzonspor yöneticileri haber61.net ile iletişime geçti.Haber61.net’in çok gizli üye kayıtları yetkili kişi tarafından

tarıkbuğra'dan Şener'e teşekkür

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in haber61.net’de okuduğu bir yorumla ilgili yöneticilere bu taraftarı bulun talimatı vermesi ardından Trabzonspor yöneticileri haber61.net ile iletişime geçti.

Haber61.net’in çok gizli üye kayıtları yetkili kişi tarafından incelenerek “tarıkbuğra” kullanıcı adı ile kayıtlı ve 12240 id numaralı üyenin bilgilerine ulaşıldı. Haber61.net yetkililerince tarıkbuğra kullanıcı adlı kişi ye üyelik kayıtlarında belirttiği e-mail adresi için ulaşılmak için e-posta gönderilmesine karşılık herhangi bir cevap alınamadı.

Bu akşam saatlerinde “Başkan Şener’in hassasiyeti” başlık ve “Şeneri Etkileyen taraftar” başlığı ile duyurduğumuz habere tarıkbuğra’dan bir yorum daha geldi.

Yorumunda haber61.net’e üye olurken verdiği mil adresindeki yanlışlıktan dolayı kendisine ulaşılamamasından dolayı üzgün olduğunu belirten yorumcu, başkan Şener’e teşekkür etti.”Düşünmen yeter başkanım” başlıklı yorumda “tağrıkbuğra” kullanıcı adlı yorumcu başkan Şener’e bir de öneride bulunarak “Avni Aker Stadyumu’ndaki çekirdek satışları Trabzonspor tarafından yapılsın elde edilen gelirle her yıl 1 oyuncu transfer edilir” dedi.

İşte tarıkbuğra kullanıcı adlı haber61.net okurunun gönderdiği yorum:

düşünmen yeter başkanım

sayın başkanım bu düşüncülerinizden dolayı size teşekkür ederim. sanırım burada mail adresimi yanlış yazmışım. Bu yüzden bana herhangı bır mesaj maalesef ulaşmadı. Küçüklüğümden beri Trabzonspor hastasıyım. O zamanlar stada girmek için biletli abilerimize beraber maça girmek için rica ederdik. ama şuan biraz olgunlaştığımız için böyle bir imkanımız olmuyor. dün akşam ki galatasaray maçını tv den izledim. eski yöneticilerimizden sayın ağaoğlu nun daha önce yaptığı bır açıklamayı hala unutamıyorum. sigaraya para vereceğinize paranızı biriktirip maça gidebilirsiniz demişti. o cümlesi hala aklımda. ya benim gibi sigara içmeyip te işsiz dolaşan taraftarlar napsın. yıne dün akşamki maçta tv ekranlarından bizim seyircimizin tezahüratlarını pek duyamadım.her nedense takım kötü gittiği zaman taraftarın takımı desteklemesi,alkışlaması lazımken takımızın her olumsuz hareketinde hemen tepkilerini göstermekte. yenildiğimiz zaman hemen ya yönetime,ya hocaya yada futbolculara sucu buluyoruz.acaba biz taraftar olarak görevimizi yeterince yerine getiriyor muyuz .benim gözlemlediğim statda çoğu taraftar maç izleme zevki için geliyorlar.takımımız maçı kazanmış yada kazanmamış pek umurlarında değil gibi.
beşiktaşın karşılaşmalarını tv de izlerken çarşı taraftar gurubunun takımlarına verdiği desteği imrenerek izliyorum.bizim taraftarlar neden onlar gibi takımlarına destek varmıyoruz?.neyimiz eksik. sayın başkanım dan rica ediyorum.çekirdek statda yasaklanmasının mantıksız olacağından çekirdek satışlarının trabzonspor kulübünün üstlenmesini diliyorum.çünkü 1 sezon boyunca Avni aker de çekirdek satışından elde edeceğimiz parayla eminim kaliteli bır futbolcu transfer edersiniz. ayrıca bu liderlik bize yaşatan bütün trabzonspor camiasına teşekkür adıyorum.

Haber61.net’ten tarıkbuğra’ya önemli not:

Sevgili üyemiz haber61.net üyelik kısmına bıraktığınız mail yanlış olduğundan size ulaşamıyoruz. Sizden ricamız haber61.net sayfasından iletişim kısmına girerek kullandığınız mail adresini lütfen bize bildiriniz. Varsa kullandığınız telefon numaranızı da belirtirseniz sizlere en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.

Haber61.net iletişim kutusuna mesaj bırakmanız için sadece BURAYA TIKLAYINIZ!!! size ulaşacağımız mail adresi veya telefon numaranızı yazarsanız çok memnun oluruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler