Tarih yazar Trabzonspor bozar

18 maçtır ligde bileği bükülmeyen son şampiyon Timsah'a, Trabzonspor 'dur' dedi. Süper Kupa'da 3-0 yendiği rakibini yine rahat geçen Fırtına, Bursa'da 6 yıl sonra galibiyet orucunu bozdu.Sezonun en formda takımı olan ve geçtiğimiz hafta elde ettiği liderl

Tarih yazar Trabzonspor bozar

18 maçtır ligde bileği bükülmeyen son şampiyon Timsah'a, Trabzonspor 'dur' dedi. Süper Kupa'da 3-0 yendiği rakibini yine rahat geçen Fırtına, Bursa'da 6 yıl sonra galibiyet orucunu bozdu.

Sezonun en formda takımı olan ve geçtiğimiz hafta elde ettiği liderliği korumayı başaran Trabzonspor, Bursaspor’un uzun süren yenilmezlik serisini de yerle bir etti. Timsahlar’ı sezon başında Süper Kupa’da da 3-0 devirip mutlu sona ulaşan Bordo-Mavililer, Bursaspor’un Süper Lig’deki 18 maçlık yenilmezlik zincirini de kıran takım oldu. Şenol Güneş önderliğindeki Karadeniz temsilcisi, en son yenilgisini 2009-2010’un 27. haftasında 2-1 ile İstanbul Belediyespor’dan alan Bursaspor’u bir kez daha hüsranla tanıştırdı. Fırtına, 2003-2004’ten bu yana devam eden Bursa fobisinden de kurtuldu, taraftarının yüzünü güldürdü.

10 maçta 1 galibiyet

Trabzonspor’un pozitif verilerine karşın ev sahibi Timsahlar’ın form grafiği ise yerlerde sürünüyor... İlk kez 8 resmi maçında 6 galibiyet alan ‘Son Şampiyon’, geride kalan 10 resmi karşılaşmada ise sadece 1 kez üç puan sevinci yaşadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler