Taraftarlar çılgına döndü

Fenerbahçeli taraftarlar, Trabzonspor ile 1 - 1 berabere kalarak şampiyonluğu kaçırmalarının öfkesini Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Christoph Daum'dan çıkarmak istedi. Maçın ardından stad içinde ve dışında büyük olaylar çıkartan taraftarlar, basın

Taraftarlar çılgına döndü

Fenerbahçeli taraftarlar, Trabzonspor ile 1 - 1 berabere kalarak şampiyonluğu kaçırmalarının öfkesini Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Christoph Daum'dan çıkarmak istedi. Maçın ardından stad içinde ve dışında büyük olaylar çıkartan taraftarlar, basın toplantısı odasını bastı.

Yaklaşık 5 kadar Sarı-lacivertli taraftar, güvenlik güçlerini aşarak her iki takım teknik direktörünün de açıklama yapacağı basın toplantısı odasının bulunduğu bölüme geldi. Basın toplantısı odasının önüne gelerek kapıyı yumruklayan taraftarlar, zorla içeri girmeye çalıştı. Güvenlik görevlileri kapıyı açmakta tereddüt edince yumrukların sayıları arttı. Bu sırada bazı mensupları da kaçarak, toplantı odasından başka odaya doğru geçtiler. Yumrukların artması sonucu kapıyı açan güvenlik görevlisine 2-3 taraftar müdahale etti ve bağırarak, Fenerbahçe Teknik Direktörü Dauma' tepki gösterdi. Daha sonra odaya gelen polisler, öfkeli taraftarları basın toplantısı odasından uzaklaştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor