Taraftarın şanssızlığı

Süper Lig'de pazar günü oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçını izlemek için haftalar önce bir derneğe rezervasyon yaptıran ve paralarını da peşin ödeyen 17 gurbetçinin hevesi kursağında kaldı...PARALAR PEŞİN ÖDENDİ Her şey şubat ayında Almanya'nın Düren

Taraftarın şanssızlığı

Süper Lig'de pazar günü oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçını izlemek için haftalar önce bir derneğe rezervasyon yaptıran ve paralarını da peşin ödeyen 17 gurbetçinin hevesi kursağında kaldı...

PARALAR PEŞİN ÖDENDİ
Her şey şubat ayında Almanya'nın Düren kentindeki Almanya Trabzonsporlular Derneği'nin, Galatasaray-Trabzonspor maçını statta izlemek isteyenler için bir gezi düzenlemesiyle başladı.

Çoğunluğu Trabzonsporlu olan 17 futbolsever derneğe başvurup, organizasyona katılmak istediklerini bildirdi ve paralarını da peşin ödedi.

500 ila 750 Euro arasında değişen ücretler ödeyen 17 futbolsever, uçakla gelecekleri İstanbul'da, maçı Türk Telekom Arena'da seyrettikten sonra, bir gece otelde konaklayıp, ertesi gün yine uçakla Almanya'ya dönecekti.

MECBUREN TURİSTİK GEZİ YAPACAĞIZ
Ne var ki, hesaplar tutmadı... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 16 Mart'taki Fenerbahçe derbisinde sahaya iki tane içki şişesi atılması nedeniyle Galatasaray'a seyircisiz oynama cezası verdi. Bu, Cimbom'un Türk Telekom Arena Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacağı maçın seyircisiz yapılacağı anlamına geliyordu.

PFDK'nin kararıyla şoke olan 17 gurbetçi adına konuşan Mehmet Kurt, “Bu cezayı hiç hesap etmemiştik. Ne yapalım farketmez bize 'Heryer Trabzon' nasılsa. Şimdi paralarımızın yanmaması için turistik gezi amaçlı olarak İstanbul'a gitmeye mecbur kaldık” diye anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor