Taraftar Trabzonspor'u konuştu

Trabzonspor- Antalyaspor karşılaşmasının ardındann radyohaber61'de başlayan "spor özel" programında taraftar Trabzonspor'u tartıştıİhsan Solak'ın hazırlayıp sunduğu programın yorumcusu haber61.net köşe yazarlarından Osman Kanberdi.Dünyanın 4 bir yanındaki

Taraftar Trabzonspor'u konuştu

Trabzonspor- Antalyaspor karşılaşmasının ardındann radyohaber61'de başlayan "spor özel" programında taraftar Trabzonspor'u tartıştı

İhsan Solak'ın hazırlayıp sunduğu programın yorumcusu haber61.net köşe yazarlarından Osman Kanberdi.

Dünyanın 4 bir yanındaki Trabzon ve Trabzonsporluların gerek mesaj gerekse canlı telefon bağlantıları ile katıldığı programda yoğun mesaj ve telefon bağlantıları ile Trabzonspor taraftarları görüş ve düşüncelerini belirtti.

Radyo haber61'in telefonlarının kitlendiği ve yoğun mesaj temposu saat 18:30 da başladı. Saat 23:15'de sona eren program dinleyicilerin yoğun isteği ve cevaplanamayan mesajların cevaplanıp yorumlanabilmesi için yarın saat 15:00- 18:00 saatleri arasında da devam edecek.

Tüm Trabzon ve Trabzonsporluları yarın saat 15:00-18:00 saatleri arasında radyo haber61'e bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor