Taraftar sordu Egemen cevapladı

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, Trabzonspor'un Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Nisan sayısında TrabzonCell abonelerinden gelen soruları yanıtladı.İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında attığı 3 golün kendisi için çok

Taraftar sordu Egemen cevapladı

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, Trabzonspor'un Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Nisan sayısında TrabzonCell abonelerinden gelen soruları yanıtladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında attığı 3 golün kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Egemen, “Ancak takım olarak Fenerbahçe ve Bursaspor’u yenerek kazandığımız Türkiye ve Süper Kupa maçlarını da unutamam” dedi.

Trabzonspor'da oynamanın güzel bir duygu olduğunu ifade eden Egemen, “Trabzon’un zor bir şehir olduğu ifade ediliyor ancak her şey insanın kendisine bağlı. Ben buraya iyi uyum sağladığımı düşünüyorum” diye konuştu.

Egemen'in transfer konusuna verdiği cevap için ikinci sayfaya geçiniz...

 

Futbolun takım oyunu olduğunu da sözlerine ekleyen başarılı savunmacı, “Bütün halinde hareket etmeniz gerekir. Oyuncular tek başlarına her şeyi yapamazlar” yorumunu yaptı.

Sahada görev verildiği takdirde elinden geleni yaptığını vurgulayan Egemen, milli takıma davet konusunun tamamen yetkili teknik heyetin tasarrufunda olduğunu söyledi.

Takımın şampiyonluk mücadelesi verdiğini ifade eden Egemen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Takımımız şu an şampiyonluk mücadelesi veriyor. Böyle bir dönemde transfer konuşmak olmaz. Tek hedefimiz sezon sonunda hedefe ulaşmak”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor