Taraftar ona, o taraftara duacı

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, bu akşam Sivasspor karşısında alınan 3-2'lik galibiyetin ardından açıklama yaptı. Trabzonspor'un 1-0 üstün durumdayken kalesinde gördüğü tehlikeli topu harika bir refleksle almayı başaran Onur kalesinde

Taraftar ona, o taraftara duacı

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, bu akşam Sivasspor karşısında alınan 3-2'lik galibiyetin ardından açıklama yaptı. Trabzonspor'un 1-0 üstün durumdayken kalesinde gördüğü tehlikeli topu harika bir refleksle almayı başaran Onur kalesinde adeta devleşti.

Onur, "Ben taraftara, taraftar da bana duacı. Allah onlardan razı olsun. Onların duaları sayesinde böyle kurtarışlar yapıyorum ve beğenilerini topluyorum. Bunları tüm samimiyetimle söylüyorum. Gerçekten kendimi çok motive ve çok relax hissediyorum" dedi.

"Dualarının beni buralara kadar da götürdüğünü kesinlikle aklımdan çıkartmıyorum" diyen Onur, "İnşallah bundan sonraki maçlarda da bana çok iş düşmeden kazanmaya devam ederiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor