Taraftar Ömer Hocayı geri istiyor

Sarılar Camii Vakfı'na ait Trabzon Uzunsokak'taki Sarılar Camii imamı Ömer Oskay'ın geçtiğimiz Cuma vaazında yaptığı Trabzonspor içerikli konuşmanın ardından görevinden alınmasının yankıları sürüyor.Cuma Namazı'nda camiye gelen cami cemaati Ömer Oskay'ın

Taraftar Ömer Hocayı geri istiyor

Sarılar Camii Vakfı'na ait Trabzon Uzunsokak'taki Sarılar Camii imamı Ömer Oskay'ın geçtiğimiz Cuma vaazında yaptığı Trabzonspor içerikli konuşmanın ardından görevinden alınmasının yankıları sürüyor.

Cuma Namazı'nda camiye gelen cami cemaati Ömer Oskay'ın tekrar eski görevine dönmesini isterken, bugünkü Cuma Namazı'nı Trabzon Müftülüğü tarafından görevlendirilen başka bir imam kıldırdı. Namaz sonrası konuşan Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı "Bütün camilerde Trabzonspor’umuza zaten dua ediliyor. Ömer Hocamız da dua etmiştir. Bu konunun bu kadar büyütülmesine karşıyız. Hocamızın görevine dönmesini istiyoruz. Bu yanlıştan dönüleceğine inanıyoruz. Hocamızı geri istiyoruz Allah nasip ederse bir dahaki cumayı o kıldırır diye düşünüyoruz" derken, bir cami cemaati ise "Ömer Hoca'nın yaptığı şeyin çok doğal olduğunu düşünüyoruz. İnsanın aklına geliyor, onu görevden alan müftünün Fenerbahçeli olduğundan şüphe ediyoruz. Tabi bu işin esprisi" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor