Talisca'dan Trabzonsporlu gençlere övgü

Talisca'dan sürpriz sözler

Talisca'dan Trabzonsporlu gençlere övgü
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Talisca, Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir'e övgü yağdırdı: "Trabzonsporlu Yusuf ve o kanatta oynayan kısa boylu genç adam (Abdülkadir) çok iyi."
 
Talisca verdiği bir röportajda Türk futbolunda beğendiği yetenekli oyuncular olduğunu söyleyerek özellikle Trabzonspor'daki Yusuf ve Abdulkadir'in iyi futbolcular olduğunu dile getirdi.

Talisca "Ben de özellikle gençleri çok dikkatle izliyorum çünkü kendim de gencim. Trabzonsporlu Yusuf ve o kanatta oynayan kısa boylu genç adam (Burada düşünüyor adını çıkaramayınca Abdülkadir diye biz hatırlatıyoruz ve başıyla onaylıyor) çok iyi... Ülke futbolu için bu gençler çok önemli o gençlerle beraber, genç, yetenekli ve oynayan önemli oyuncular yetiştirirseniz ama oynamaları çok önemli, o zaman çok daha iyi yerlere gelir Türk futbolu.!" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor