Tabata Beşiktaş'tan uyanık çıktı!

Yönetimin Portekizli Manuel Fernandes’e lisans çıkarmak için sözleşmesini fesh etmeye çalıştığı Rodrigo Tabata sonunda ikna olurken, Brezilyalı bir taşla iki kuş vurarak cebini doldurdu. Tabata’nın sezon sonuna kadar Kartal’dan alacağı 600 bin euroyu siya

Tabata Beşiktaş'tan uyanık çıktı!

Yönetimin Portekizli Manuel Fernandes’e lisans çıkarmak için sözleşmesini fesh etmeye çalıştığı Rodrigo Tabata sonunda ikna olurken, Brezilyalı bir taşla iki kuş vurarak cebini doldurdu.

 

Tabata’nın sezon sonuna kadar Kartal’dan alacağı 600 bin euroyu siyah-beyazlılardan tahsil ettiği, bunun yanı sıra, Katar’ın Al-Gharafa ekibi ile yarım sezon için 400 bin euro karşılığı anlaştığı belirtildi.

 

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın, Katar ekibiyle Tabata için her konuda anlaştığı öğrenilirken, bugün Katar’ın resmi tatil günü olması nedeniyle evrakların yetişmeyeceği bildirildi. Beşiktaş yönetimi ise Fernandes’in, Bucaspor maçında oynamasına engel olacak bu problemi, Tabata’nın sözleşmesini bir hafta geçici olarak dondurarak çözdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor