Szymkowiak TS'ye yardım ediyor

Trabzonspor'dan 2006-2007 sezonunda sorunlu olarak ayrılan Szymkowiak'ın, Polonyalı oyuncu transferinde bordo-mavili kulübe yardımcı olduğu bildirildi. Szymkowiak'ın en son bordo-mavili takımın kadrosuna katmak istediği Wisla Krakow Kulübü'nden Arkadiusz

Szymkowiak TS'ye yardım ediyor

Trabzonspor'dan 2006-2007 sezonunda sorunlu olarak ayrılan Szymkowiak'ın, Polonyalı oyuncu transferinde bordo-mavili kulübe yardımcı olduğu bildirildi. 

Szymkowiak'ın en son bordo-mavili takımın kadrosuna katmak istediği Wisla Krakow Kulübü'nden Arkadiusz Glowacki ile daha önce talip olunan oyunculara, Trabzonspor'u olumlu şekilde anlattığı öğrenildi. 

Polonya'da spor yorumculuğu yapan Szmykowiak'ın, Trabzonspor'dan sorunlu ayrılmasına karşın teknik direktör Şenol Güneş'e karşı büyük sevgisinin olduğu ve bu nedenle kendisinden bilgi edinmeye çalışan Polonyalı oyunculara, olumlu sözler sarf ettiği kaydedildi. 

Szmykowiak'ın, Glowacki ve talip olunan diğer oyunculara, ''Trabzonspor'a gitmek için bir endişeniz bulunmasın. Dünya üçüncüsü bir teknik adam ile çalışacaksınız. Şenol Güneş, çok iyi ve işini seven bir insan. Çekinmeden Trabzonspor'a gidebilirsiniz'' yönünde sözler söylediği belirtildi. 

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise Szmykowiak'ın Trabzonspor'a karşı kötü bir tutum içinde olmadığını belirterek, ''Özellikle Şenol hocayı çok seviyor. Polonya'da talip olduğumuz oyunculara Trabzonspor'u iyi anlatıyor'' diye konuştu. 

Polonyalı oyuncu, 2006-2007 sezonunda Trabzonspor'dan habersiz ülkesine dönmüş ve kulübe mektup göndererek futbolu bıraktığını bildirmişti. 

Bordo-mavili kulüp, oyuncunun sözleşmesinin sürmesi nedeniyle futbolcu FIFA'ya şikayet etmişti. Açılan dava sonucu Szmykowiak'ın 733 bin 200 avro ödemesine karar verilmişti

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler