Sürmeneli güreşçi şampiyon oldu

Çanakkale'de 13-15 Mayıs tarihleri arasında yapılan 17-18 yaş serbest güreş Türkiye Şampiyonası'nda Sürmene Türk Telekom Denizcilik Anadolu Lisesi öğrencisi Hasan Çolakoğlu, 50 kiloda birinci oldu. Türkiye Şampiyonu olan Hasan Çolakoğlu, Okul Müdürü Erden

Sürmeneli güreşçi şampiyon oldu

Çanakkale'de 13-15 Mayıs tarihleri arasında yapılan 17-18 yaş serbest güreş Türkiye Şampiyonası'nda Sürmene Türk Telekom Denizcilik Anadolu Lisesi öğrencisi Hasan Çolakoğlu, 50 kiloda birinci oldu. 

Türkiye Şampiyonu olan Hasan Çolakoğlu, Okul Müdürü Erden Çilingir ve antrenör Ahmet Karamahmutoğlu'nu Sürmene Kaymakamı Mustafa Özraslan ve Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta makamlarında ayrı ayrı kabul ettiler. Özarslan ve Usta, genç güreşciye çeşitli hediyeler verdiler. 

Bugüne kadar il bölge ve Türkiye Şampiyonalarında yapmış olduğu 12 müsabakayı da kazanarak namağlup Türkiye Şampiyonu olan Hasan Çolakoğlu, ''İlçemi ve İlimi şampiyonalarda başarılı bir şekilde temsil ettiğim için çok mutluyum. Bu şampiyonaya hazırlanmamda emeği geçen büyüklerime de teşekkür etmek istiyorum. En büyük idealim, milli takıma seçilip ülkemi uluslararası şampiyonalarda başarılı bir şekilde temsil ederek madalyalar kazanmak'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor