Süper Lig'in yeni takımı belli oldu

Maça etkili başlayan taraf Altay'dı. Kanatlardan etkili ataklar geliştiren siyah-beyazlılar, beraberlik için oynayan Konyaspor'u bunalttılar. 18. dakikada Yüksel'in ortasına kafayı vuran Molina, Altay'ı öne geçiren golü attı: 1-0. 22'de gelişen Konyaspor

Süper Lig'in yeni takımı belli oldu

Maça etkili başlayan taraf Altay'dı. Kanatlardan etkili ataklar geliştiren siyah-beyazlılar, beraberlik için oynayan Konyaspor'u bunalttılar. 18. dakikada Yüksel'in ortasına kafayı vuran Molina, Altay'ı öne geçiren golü attı: 1-0. 22'de gelişen Konyaspor atağında Veysel'in vuruşunda top az farkla auta gitti. 31. dakikada Altay ceza sahası içinde yaşanan arbedede Konyasporlu oyuncular penaltı beklediler ancak Cüneyt Çakır oyunu devam ettirdi. 37'de Burak, Altay adına çok net bir fırsattan yararlanamayınca ilk yarı 1-0 sonuçlandı.

 

RAMAZAN SAHNEDE

İkinci yarıda Altay, skoru korumaya çalıştı. Ancak sıklaşan Konyaspor atakları, Altay savunmasını oldukça zor durumda bıraktı. 62. dakikada Ramazan Kahya'nın ceza sahası dışından yaptığı vuruş, Altay ceza sahasındaki oyuncu kalabalığının arasında geçti ve ağlarla buluştu: 1-1. Bu golden yedi dakika sonra gelişen Konyaspor kontratağında kaleci Soner'in ileri çıktığını gören Ramazan, harika bir aşırtmayla takımını öne geçirdi: 1-2. Altay bu golden sonra oyun disiplininden koptu ve savunmasında boşluklar vermeye başladı. 82. dakikada Eser, çok net bir fırsatı değerlendiremedi. 86'da gelişen Altay atağında ceza alanında yaşanan karambolde topu önünde bulan Yiğitcan, skora dengeyi getirdi: 2-2. 90. dakikada Eser'e yumruk atan Altay kalecisi Soner, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda gol olmayınca maç 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

 

Bu sonuçla Konyaspor, Turkcell Süper Lig'e yükselen üçüncü takım oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor