Süper Lig'in görünümü

 Trabzonspor deplasmanda Manisaspor'u 2-1 yendi ve Beşiktaş'ı devirerek maç fazlasıyla zirveye yerleşen Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu geri aldı.Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta kapanış maçında Trabzonspor deplasmanda Manisaspor'la karşılaştı. Bordo-ma

Süper Lig'in görünümü

 

Trabzonspor deplasmanda Manisaspor'u 2-1 yendi ve Beşiktaş'ı devirerek maç fazlasıyla zirveye yerleşen Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu geri aldı.


Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta kapanış maçında Trabzonspor deplasmanda Manisaspor'la karşılaştı. Bordo-mavili ekibin sahadan 2-1 galip ayrıldığı mücadelede 3 puanı getiren golleri 53. dakikada Umut Bulut ve 87. dakikada Alanzinho kaydetti. Ev sahibi takımın tek golü 14'te Jimmy Dixon'dan geldi.

FIRTINA TEKRAR ZİRVEDE
Haftaya lider olarak giren Trabzonspor, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 4-2 yendiği maçın ardından 2. sıraya gerilemişti. Karadeniz Fırtınası, bu sonuçla birlikte puanını 50'ye yükselterek zirvenin tekrar hakimi oldu. 31 puanda kalan Manisaspor ise 9. sırada yer aldı.

ALANZINHO 2. KEZ AĞLARI HAVALANDIRDI
Karşılaşmanın 87. dakikasında galibiyeti getiren golü kaydeden Alanzinho, böylece bu sezon ligde ikinci kez rakip fileleri havalandırmış oldu. Brezilyalı oyuncu ilk golünü Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa karşısında atmıştı.



TRABZONSPOR DEPLASMAN BAŞARISINI SÜRDÜRDÜ
Trabzonspor, bu galibiyetle birlikte bu sezon ligde deplasmanda oynadığı 11 maçın 8'ini kazanarak, dış sahada en başarılı takım olma özelliğini sürdürdü.

Manisaspor karşılaşmasıyla birlikte deplasmanda oynadığı 11 maçın 8'inde sahadan 3 puanla ayrılan Trabzonspor'un, Medical Park Antalyaspor ve Kayserispor'la beraberliği, Fenerbahçe karşısında ise yenilgisi bulunuyor.

Sezonun ilk yarısında evinde Manisaspor'a 3-1 yenilen bordo-mavililer, bu galibiyetle bir anlamda evlerindeki mağlubiyetin de rövanşını almış oldu.

Ligde bu sezon Manisa'da oynadığı maçlarda beraberliği bulunmayan ev sahibi takım ise bu maçta da evinde berabere kalmama geleneğini bozmadı. Manisaspor, Trabzonspor mağlubiyetiyle birlikte evinde oynadığı maçlarda 5 galibiyete karşılık 7 yenilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor