Süper Lig yolcusu kalmasın

 Saatler 19.00'u gösterdiğinde Altay ile Konyaspor şampiyonluk için Olimpiyat Stadı'na çıkacak. Konya'ya beraberlik dahi yeterken, İzmir ekibi kazanmak zorunda.Karabükspor ve Buca’nın ardından Süper Lig’e gidecek son takım bugün belli olacak. Altay ile Ko

Süper Lig yolcusu kalmasın

 Saatler 19.00'u gösterdiğinde Altay ile Konyaspor şampiyonluk için Olimpiyat Stadı'na çıkacak. Konya'ya beraberlik dahi yeterken, İzmir ekibi kazanmak zorunda.

Karabükspor ve Buca’nın ardından Süper Lig’e gidecek son takım bugün belli olacak. Altay ile Konyaspor Bank Asya Play-Off son maçında Olimpiyat Stadı’nda karşılaşacak. Saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmaya, İzmir ekibi mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Çünkü Konyaspor’un 6 puanı varken, Altay’ın puanı sadece 4 ve beraberlik de Yeşil-Beyazlılar’ın işine yarıyor. Geçen yıl küme düşen Konyaspor en azından 1 puan alıp, yeniden Süper Lig’e gitmenin hesaplarını yapıyor. Ancak teknik direktör Ziya Doğan da, “Hedefimiz beraberlik değil, Adana ve Karşıyaka’nın ardından Altay’ı yenip şampiyon olacağız” diyor.

Doğan’ın ezici üstünlüğü
İzmir temsilcisinin teknik patronu Güvenç Kurtar ise Altay’ın daha önce Play-Off’tan hiç mutlu sona ulaşamadığını hatırlatıp, “Bu kez Süper Lig’e çıkacağız. Konyaspor maçı, bütün sezonun özeti” ifadesini kullandı. Altay’ın hocası Güvenç Kurtar ile Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bugüne kadar 8 maçta birbirlerine rakip oldular. Bu müsabakalarda Doğan’ın çalıştırdığı takımlar 6 galibiyet alırken, Kurtar’ın ekibi 1 kez kazandı, 1 müsabaka da berabere tamamlandı.

Altay’da son dakika
Konyaspor’la oynanacak kader maçı için İzmir’den 60 otobüs Altaylı taraftarın İstanbul’a gideceği açıklandı. Siyah-Beyazlı futbolseverlerin özel araçlarıyla da İstanbul’a akın edeceği bildirildi. Öte yandan zorlu 90 dakika öncesinde Altay’da tek eksik kart cezalısı Tiago... Brezilyalı yıldız, Adana maçında attığı golün ardından formasını çıkartmış ve ikinci sarıdan kırmızı görmüştü.

Konya’da son dakika
Altay maçı öncesinde Yeşil-Beyazlılar’da sakat ve cezalı isim bulunmuyor... Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı taktik ve teknik ağırlıklı idmanla tamamlayan Konyaspor, ilk yarıda golü bulup, işi erken bitirmek istiyor. Teknik direktör Ziya Doğan’ın Altay karşısında da en büyük silahı uzaktan şutlar olacak. Tecrübeli hoca, oyuncularına kaleyi gördükleri an vurmalarını söyledi.

ALTAY
Soner
Yüksel
Yiğitcan
Onur
Mehmet Budak
Musa Sinan
Ercan
Musa Çağıran
Mesut
Burak
Şehmus
T.D: Güvenç Kurtar
KONYASPOR
Haluk
Ufukhan
Ahmet Görkem
Volkan
Ömer
Uğur
Zafer
Mehmet Ayaz
Kaue
Erdal
Eser
T.D: Ziya Doğan

Stat:
Olimpiyat 
Saat: 19.00 
Yayın: D spor 
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bülent Gökçü, Aleks Taşçıoğlu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor