Sümer'den Nihat Doker'e plaket

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından düzenlenen ''Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri''ne katılan 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali Genel Koordinatörü Nihat Doker'e Trabzonspor Eski Kulüp başkanı ve teknik direktörü Özkan Sümer ta

Sümer'den Nihat Doker'e plaket

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından düzenlenen ''Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri''ne katılan 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali Genel Koordinatörü Nihat Doker'e Trabzonspor Eski Kulüp başkanı ve teknik direktörü Özkan Sümer tarafından plaket verildi.
    

Trabzon Lisesi Hayri Gür Salonu'nda yapılan seminerde genel koordinatör Nihat Doker, 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olan 11. Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali ile ilgili bir sunum yaptı.
    

Herkesten ve özellikle de spor adamlarından önemli organizasyona katkı beklediklerini ifade eden Doker'e, sunumun ardından Trabzon'un tanınmış futbol adamlarından Özkan Sümer, plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor