Süleyman Atal teşekkür etti!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Trabzonlu Süleyman Atal, 2013'deki 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Trabzon ve Rize'de grup maçlarının oynanacağını söyledi.Atal, Trabzon ve Rize'de grup maçlarının oynanacağını belirterek, ''Bu organizasyonun a

Süleyman Atal teşekkür etti!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Trabzonlu Süleyman Atal, 2013'deki 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Trabzon ve Rize'de grup maçlarının oynanacağını söyledi.

Atal, Trabzon ve Rize'de grup maçlarının oynanacağını belirterek, ''Bu organizasyonun alınmasında emeği geçen başta Şenes Erzik ve Mahmut Özgener'i tebrik ediyorum. Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'ya da verdikleri teminattan dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Türkiye'nin çok önemli bir organizasyonu aldığını ifade eden Atal, bundan büyük mutluluk duyduklarını da ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor