Suat Hekimoğlu: Ayrıştırmaya değil birleştirmeye geliyoruz

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığına aday olan Suat Hekimoğlu basının karşısına çıktı

Suat Hekimoğlu: Ayrıştırmaya değil birleştirmeye geliyoruz

Haber61 Spor Servisi

Türkiye Boks Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, 27 Şubat Çarşamba günü Ankara'da yapılacak. Başkent Öğretmenevi'nde saat 10.00'da başlayacak seçimli genel kurulda iki aday yarışacak.

Bu adaylardan biri olan Suat Hekimoğlu bugün düzenlediği toplantı ile basının karşısına çıktı.Haber61 TV'den canlı yayınlanan toplantıda ilk olarak yönetim kurulunda yer alacak yönetici adayları tanıtıldı. Ardından Başkan Adayı Hekimoğlu açıklamalarda bulundu.

Suat Hekimoğlu: Ayrıştırmaya değil birleştirmeye geliyoruz

Hekimoğlu şöyle konuştu;

27 Şubat’ta Ankara’da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda adayız. Bu kutsal ve meşakkatli yolda Türk boksunu daha yukarılara çıkarma hedefindeyiz. Camiamızın eksiklerini ve olması gerekenleri biliyoruz. Uzun süredir hazırlığımız sonucunda sadece kazanmak için değil hizmet yapan bir oluşumla karşınızda olacağız. Bizim amacımız camiamızı bir arada tutmak, kardeşlik ve dostluk altında boksu ileri götürmek. Ayrıştırmaya değil birleştirmeye geliyoruz.

Adalet insanların gönlündedir. Yurdumuzun neresinde olursa olsun tüm kulüp ve sporcularımıza eşit şartlarda yaklaşacağız. Başarıyı hak eden herkesin yanında olacağız. 24 saat herkesin ulaşabileceği bir yönetim anlayışıyla geliyoruz. Tüm sporcularımız benim canım oğlum gibidir. Her zaman onların destekçisiyiz. Size hizmetkar olmaya geliyoruz.  Her anlamda hazırız ve bu göreve talibiz.

Suat Hekimoğlu’nun yönetim listesi şu şekilde oluştu;

Abdulvahap Arslan Küçükemre,  Selçuk Aydın, Fatih Reis, Ali Hasetçi, Yakup Kılıç, Muammer Mahir Polat, Necdet Demirtaş, Onur Konuralp, Gökmen Keleşoğlu, Ali Haydar Kaan

HABER61'E KONUŞTU

Tanıtım toplantısının hemen ardından Suat Hekimoğlu Haber61'e de özel açıklamalarda bulundu.

Hekimoğlu "Değişim için bu yola çıktık. Federasyonda ben yönetim kurulu üyeliği de yaptım. Oradaki başarısızlıkları görünce istifa ettim. Orada bir enerji olmadığını gördüm. Sonrasında başarılı sporcularımızla bir araya geldik, aday olmam gerektiğini söylediler ve bu yola çıktık. Sadece projelerimizle konuşulacağız. Elimizdeki maddi ve manevi tüm imkanları kullanacağız. Mevcut yönetime de yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Onların enerjisi artık bitti. Bu işin murfağından çıkan kişilerle yola çıktık. Eksikler var diye yola çıktık ve bu eksiklikleri tamamlayacağız. Biz yönetim olarak da gerekli maddi desteği vereceğiz. Madalyalı sporcularımız bu işin projesi. Bu işin mutfağı onlar. Beraber planlayarak boksu bir yerlere getireceğiz.  Ben de onlara kardeşlik ağabeylik yapacağım. "ifadelerini kullandı.

Suat Hekimoğlu: Ayrıştırmaya değil birleştirmeye geliyoruz

Suat Hekimoğlu kimdir?

12.09.1970 Tarihinde Trabzon’da doğdu. Lise öğreniminin ardından askerlik görevini tamamlayıp sonra aktif iş hayatına atıldı. Hekimoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır. Oğlu Hamza Hekimoğlu 2015 ve 2016 Türkiye Boks Şampiyonu olmuş halen daha boks adına ciddi başarılar için boksa devam etmektedir. 

İŞ HAYATI

Hekimoğlu, TİM’in ( Türkiye İhracatçılar Birliği) en çok ihracat yapan ilk 500 firma içinde yer alan, Trabzon vergi rekortmeni, 500 çalışanı olan, Scania Kamyon, Daimler Mercedes, Volvo, Caterpiller, ZF, Ford gibi firmalara ihracat yapan, yılda spora 10 Milyon TL bütçe ve sponsorluk harcaması ayıran Hekimoğlu Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdürmektedir.

SPOR HAYATI

1. Türkiye Boks Federasyonunda 2 yıl yönetim kurulu üyeliği
2. Bünyesinde birçok şampiyon çıkaran Hekimoğlu Boks Kulübü Başkanı
3. TFF 3. Liginde yer alan Hekimoğlu Trabzon F.K. Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Açıklamaların tamamını izlemek için tıklayın;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor