Stoichkov’un son ahmaklığı!

Stoichkov'un, "Real Madrid'in neden hatıra pulu yok, biliyor musunuz? Çünkü insanlar pulun hangi tarafına tüküreceklerini bilemezler" lafı ortalığı karıştırdı. Futbol oynadığı dönemlerde adı Barcelona’yla özdeşleşen isimlerden Bulgar teknik direktör Hrist

Stoichkov’un son ahmaklığı!

Stoichkov'un, "Real Madrid'in neden hatıra pulu yok, biliyor musunuz? Çünkü insanlar pulun hangi tarafına tüküreceklerini bilemezler" lafı ortalığı karıştırdı.

 

Futbol oynadığı dönemlerde adı Barcelona’yla özdeşleşen isimlerden Bulgar teknik direktör Hristo Stoichkov, önceki gece ülkesinde katıldığı bir ödül töreninde büyük bir saygısızlığa imza attı.

 

Bulgaristan’da Yılın Sporcusu ödül töreninde sunucu olarak görev yapan 44 yaşındaki futbol adamı, salonu espriyle şenlendirmek isterken unutulmayacak bir gafa imza attı. Törene katılan konuklara yönelttiği “Sizce RealMadrid’in neden hatıra pulu yoktur, biliyormusunuz?” diye soran Hristo Stoichkov, çevredeki insanların cevabını beklemeden “Çünkü insanlar pulun hangi tarafına tüküreceğini bilemezler” yanıtını yapıştırdı!

 

Futbol oynadığı dönemde de hırçın tavırlarıyla dikkati çeken Stoichkov’un bu sözleri salonda buz gibi bir hava estirirken, Bulgar gazeteleri bu olayı “Stoichkov’un son ahmaklığı” diye okuyucularına duyurdu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor