Spor Genel Müdür Yardımcısı Altunsoy Trabzon’da

Altınsoy "TOHM'da yetişen sporcularımızla olimpiyatlara ışık yakacağımıza inanıyorum"

Spor Genel Müdür Yardımcısı Altunsoy Trabzon’da
 Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Trabzon'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi ve incelemelerde bulundu.
Altunsoy, beraberindeki Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u, ardından da Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Vali Yavuz ve Gümrükçüoğlu ile Trabzon'daki spor yatırımları ve faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan Altunsoy, daha sonra tesisleri gezdi.
Altunsoy, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde (TOHM) incelemelerde bulunarak, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Genç yetenekleri son derece titiz çalışmalar sonunda tespit ederek TOHM'da topladıklarını belirten Altunsoy, "Uzman antrenörlerimiz eşliğinde onları olimpiyatlara hazırlıyoruz. Sporcular içinde gelişim gösterenlerle yolumuza devam ediyoruz." dedi.
 
Altunsoy, bu bağlamda Trabzon'da artık genç kadın boksörlerin de yatılı olarak çalışmalara başlayabileceği şekilde gerekli düzenlemenin yapıldığını vurgulayarak, "TOHM'da yetişen sporcularımızla olimpiyatlara ışık yakacağımıza inanıyorum. İlk hedefimiz 2020 Olimpiyatları." diye konuştu.
 
Trabzon'un sporda çok önemli tesislere sahip olduğuna dikkati çeken Altunsoy, "Trabzon, sporun tüm branşlarında önemli başarılara imza atan bir kent. Valilik ve büyükşehir belediyesi, spor organizasyonlarına her zaman ciddi şekilde destek veriyor. Destekleri için ilgililerimize teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor