Spiker: Trabzon şampiyon olursa

Trabzonspor'u karşılayan taraftarlara TV muhabirleri de şaştı kaldı...Trabzonspor'un yarın Galatasaray ile oynayacağı dev maç için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nı binlerce taraftarın "Şampiyon Trabzon ve Bize heryer Trabzon" nidalarıyla inletmesine İ

Spiker: Trabzon şampiyon olursa

Trabzonspor'u karşılayan taraftarlara TV muhabirleri de şaştı kaldı...

Trabzonspor'un yarın Galatasaray ile oynayacağı dev maç için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nı binlerce taraftarın "Şampiyon Trabzon ve Bize heryer Trabzon" nidalarıyla inletmesine İstanbul'daki TV muhabirleri ve gazeteciler de şaştı kaldı.

NTV Spor'un Canlı Yayın ile Trabzonspor'un İstanbul'a geldiğini duyurduğu esnada TV muhabiri, "Bordo-mavili ekibin şampiyonluğu halinde aslında neler yaşanılabileceğini kestirmekte bu atmosferden sonra mümkün gözüküyor" sözlerini kullanması şaşkınlıklarını gizleyemediklerinin en büyük göstergesi oldu.

Trabzonspor, taraftarın desteğiyle büyük bir moral buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor