Söz TS ve BJK taraftarında

Trabzonspor taraftarları derbide de takımlarına her zaman olduğu gibi destek vereceklerinin altını çizdiler.Trabzonsporlu taraftarlar hafta sonunda oynanacak Beşiktaş maçı öncesi takımlarına inanıyor. Bordo - mavili taraftarlardan Batuhan Halisçelik (21),

Söz TS ve BJK taraftarında

Trabzonspor taraftarları derbide de takımlarına her zaman olduğu gibi destek vereceklerinin altını çizdiler.

Trabzonsporlu taraftarlar hafta sonunda oynanacak Beşiktaş maçı öncesi takımlarına inanıyor. Bordo - mavili taraftarlardan Batuhan Halisçelik (21), ilk yarıyı güzel bir performansla kapattıklarını belirterek, "İkinci yarıya da güzel bir başlangıç yapacaktık ama olmadı. Beşiktaş maçıyla kötü gidişe bir son vereceğimize inanıyoruz. Beşiktaş bizden puan almaya çalışacak ama buna izin vermeyeceğiz" diye konuştu. Murat Uzun (22) ise Beşiktaş maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, "İstanbul'a kazanmak için gideceğiz ve kazanmak zorundayız. İkinci yarıda beklediğimiz sonuçlar oldu ama biz takımımıza inanıyoruz. Beşiktaş maçı şampiyonluk adına önemli bir adım olacaktır" ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Bayrak (46) da, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını belirterek, "Galip gelmekten başka çaremiz yok. Sezonun ilk yarısında oynadığımız futbolu oynarsak kesinlikle bu maçı alırız. Son haftalarda kaybedilen puanlar tabiki bizi üzdü. Şimdi Egemen'de dönüyor. Onun katılımı ile çok daha iyi olacağız ve şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

Bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmayı hedefleyen Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumu Siyah Beyazlı taraftarlar değerlendirdi.

Beşiktaş İlçesi'ndeki taraftarlar, takımlarının içinde bulundukları duruma üzüldüklerini ifade ederken, bu sezon Beşiktaş'ın en büyük sorununun tam anlamıyla takım olamama olduğunu dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor