Şota'ya her konuda güveniyorum

Kayserispor'da hafta sonu Antalya deplasmanında son maçına çıkmaya hazırlanan teknik direktör Tolunay Kafkas, "Şota'ya her konuda güveniyorum. O nedenle gözüm arkada değil. Kayseri'den kimseye kırgın olmadan ayrılıyorum" dedi.Kayseri'de 3 sezon geçirdiğin

Şota'ya her konuda güveniyorum

Kayserispor'da hafta sonu Antalya deplasmanında son maçına çıkmaya hazırlanan teknik direktör Tolunay Kafkas, "Şota'ya her konuda güveniyorum. O nedenle gözüm arkada değil. Kayseri'den kimseye kırgın olmadan ayrılıyorum" dedi.

Kayseri'de 3 sezon geçirdiğini, Türkiye ortalamasına bakıldığında bu sürenin uzun bir süre sayılacağına dikkati çeken, Sarı kırmızılı ekibin teknik patronu Tolunay Kafkas, Şota Arvaladze'nin eski takım arkadaşı olduğunu, kendini iyi tanıdığını, Avrupa'da kariyer yapmış bir oyuncu ve teknik adam olduğunu dile getirdi. Futbol tarihinde 50 yılda bir yaşanacak şansızlıklar ve talihsizliklerin kendisine denk geldiğini ifade eden Kafkas, "Şota'nın Ertuğrul Sağlam gibi, benim gibi Kayserispor'da önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Burada 3 yılım geçti, elimden geleni yaptım. Takıma genç yetenekleri kazandırmaya çalıştım. Ama, bazı şansızlıklar yaşadık, umarım bunlar önümüzdeki sezonlarda yaşanmaz. Kayserispor inşallah çok daha iyi başarılar elde edecektir. Benim yerime gelecek olan Şota, benim arkadaşım, gözüm arkada kalmaz. Şota ile Kayserispor'un daha iyi başarılar elde edeceğini umuyorum. Kayserispor iyi yolda. Hiç kimseye kırgın değilim. Bazı şansızlıklar yaşadık, ama bunlar benim kendi şansızlıklarımdı. İnşallah bundan sonra yaşanmaz ve Kayserispor çok daha iyi yerlere gelir" diye sözlerini tamamladı.

2-3 gün içinde bir basın toplantısı yaparak Kayserililere veda edeceğini belirten Tolunay Kafkas, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u veda maçında yenmeyi çok arzuladıklarını, konuk takımın da ortaya koyduğu çok iyi futbol nedeniyle karşılaşmanın berabere bittiğini, Antalyaspor deplasmanında genç futbolculara kadroda yer vereceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler