Şota'dan futbolcularına uyarı

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, futbolcularını deplasmanda oynayacakları Konyaspor maçına hazırlarken, "sistemi bozmayın" uyarısında bulundu. Spor Toto Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında ağırladığı Gençlerbirliği karşılaşmasından ö

Şota'dan futbolcularına uyarı

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, futbolcularını deplasmanda oynayacakları Konyaspor maçına hazırlarken, "sistemi bozmayın" uyarısında bulundu.

 

Spor Toto Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında ağırladığı Gençlerbirliği karşılaşmasından örnekler vererek oyuncularına "sistemi bozmayın" uyarısında bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, sistemli oyunun başarı getireceğine vurgu yaptı.

 

Tesislerde antrenman öncesi oyuncuları ile konuşan Şota Arzeladze, "Gençlerbirliği maçında, dediğimi yapmadınız ve 1 gol yedik. Hücum yaparken herkes çıktı o nedenle maçta geriye düştük. Daha sonra uyarımı dikkate aldınız, bastırdık ve golü bulduk.

 

Sistem son derece önemli. Sistemi bozmadan oyun oynandığı zaman başarılı oluyoruz. Konyaspor maçında sistemi bozmadan oynarsak oradan 3 puan alırız" diye uyarıda bulundu.

 

Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından takım, çift kale maç yaparak hazırlıklarını sürdürürken, forvet oyuncusu Abdulkadir Özgen, 3 puan hedefiyle deplasmana gideceklerini, bunun için takım olarak iyi çalıştıklarını belirtti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor